Live

NOUTĂȚI

Lady Gaga a lansat trailerul filmului-concert „Chromatica Ball”

Lady Gaga a lansat trailerul filmului-concert „Chromatica Ball”
 

Lady Gaga prezintă trailerul filmului-concert „Gaga Chromatica Ball” care va fi difuzat începând cu 25 mai pe HBO și HBO Max.


 
 
Filmul-concert a fost realizat și produs de Gaga și surprinde secvențe din spectacolul susținut de artistă în septembrie 2022 la Dodger Stadium din Los Angeles, în fața a 52.000 de oameni.
 
"Acest film prezintă o perioadă de o creativitate imensă...Costumele, dansul, muzica. Revederea turneului mă lasă fără cuvinte. Ați venit cu toții pentru muzică și artă într-un număr mare, cu un entuziasm și o libertate pe care nu le voi uita niciodată. Stadion după stadion. Concerte sold out. Cântecele asurzitoare. Chromatica a fost o răzbunare colorată. Haosul a devenit energie pură și viață. Cu o textură pe care cel mai bine o poți experimenta live", a declarat Lady Gaga.
 
În acest film poți urmări interpretări live ale hiturilor "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow" sau "Rain on Me”. „Gaga Chromatica Ball” este un spectacol care oferă pe lângă muzica live și o coregrafie energică și costume spectaculoase.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate