Live

NOUTĂȚI

„Te sărut” intră în Torpedoul lui Morar

„Te sărut” intră în Torpedoul lui Morar
„Te sărut”, piesa lansată pe 6 decembrie de Pavel Stratan și Ioana Ignat, intră de astăzi în Torpedoul lui Morar. O piesă pe care TU ascultătorule ZU ai plăcut-o din prima dacă este să ne uităm la succesul pe care l-a avut pe contul de Facebook Radio ZU.

"Pe Ioana am îndrăgit-o de la prima ei piesă, dar niciodată nu am crezut că voi avea onoarea să lucrăm împreună. Până când ne-am întâlnit la o emisiune și acolo mi-a spus că îi plac piesele lansate de familia Stratan și că a crescut cu ele. La rândul meu, i-am spus că și nouă ne plac foarte mult melodiile ei. Apoi ne-am întâlnit la studio, i-am recitat versurile piesei «Te sărut» și atât ne-a trebuit! Nu reușeam să ajung la jumătatea strofei, că Ioana deja compunea piesă", mărturisește Pavel Stratan.


La fel de încântată de colaborare este și Ioana Ignat: "Colaborarea dintre mine și Pavel s-a legat foarte natural. Eram împreună cu mai multă lume în studio, mi-a recitat versurile piesei, mi-au plăcut foarte mult și am decis să facem piesă împreună”, explică Ioana Ignat.


Și, pentru ca situația să fie completă, piesa „Te sărut” primește girul complet de la Mihai Morar care, așa cum îți spuneam, completează astăzi Torpedoul cu această piesă: ” Te sărut este o piesă foarte faină. Mare atenție la versuri: << Ești frumoasă tu de la natură / Ori natura este ea frumoasă de la tine >>”, a spus Mihai Morar în Morning ZU.





Ascultă mai jos toate piesele din Torpedoul lui Morar:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate