Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Avem „marfă nouă” în playlist-ul Radio ZU! 5 hituri pe care sigur vrei să le asculți pe frecvența ta preferată. 



Acestea sunt piesele care vor intra de astăzi pe ZU:

David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait
 
David Guetta și OneRepublic au bătut palma pentru prima lor colaborare - piesa „I Don't Wanna Wait”. Această melodie este un remake după mega-hitul trupei O-ZONE, „Dragostea din tei”. Guetta și OneRepublic au păstrat linia melodică, însă versurile au un alt mesaj, nu e vorba de „dragostea din tei”, ci despre nerăbdarea de aștepta weekend-ul pentru a da start distracției. Boomzi, boomzi, bam, bam!
 


Disturbed - The Sound Of Silence (CYRIL Remix)
 
Cyril strikes again! După succesul pe care l-a avut cu „Stumblin' In”, DJ-ul englez își face loc în playlist-ul ZU cu un alt remix după o versiune cover a celebrei melodii „The Sound Of Silence” interpretată de trupa heavy metal Disturbed.  Melodia originală a fost lansată de Simon & Garfunkel în anul 1966 și a fost un adevărat succes, un cântec care a rămas viu și azi. CYRIL are propria lui versiune și de azi se aude la ZU!
 
 
Grasu XXL - Tu, Mărie!
 
„Tu, Mărie!” este piesa de suflet a lui Grasu XXL. O melodie specială, dedicată fiicei sale Maria. „E singura piesă pe care nu o pot cânta live” ne-a mărturisit artistul în matinal. Momentul lui Grasu s-a lăsat cu lacrimi în Morning ZU. Urmărește-l AICI!
 

Karol G & Tiesto - Contigo
 
„Contigo” marchează a treia colaborare dintre DJ-ul olandez Tiesto și cântăreața columbiană Karol G. Colaborările anterioare („Don't Be Shy” și „Provenza (Remix)”) s-au bucurat de succes, motiv pentru care cei doi au mai lansat o piesă. „Contigo” este inspirată din melodia Leonei Lewis, „Bleeding Love” și este este un mix de muzică latino și beat-uri electronic-dance. Sună bine? Noi zicem că da.
 
 

Shakira & Cardi B - Punteria
 
O colaborare care nu trebuie să ne surprindă, chiar dacă cele două artiste au profiluri muzicale diferite. Muzica latino-pop și Hip-Hop-ul se întâlnesc în „Punteria”, o melodie care se regăsește pe cel mai recent album al Shakirei, „Las Mujeres Ya No Lloran”. De astăzi, „Punteria” se aude și la ZU! Bravo, fetelor!
 

Care dintre aceste piese este preferata ta? Lasă-ne răspunsul tău în zona de comentarii pe pagina noastră de Facebook!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate