Live

ZU IS YOU

Fain & Simplu x Opera Națională din București, ediția II. O conferință a transformării totale

Fain & Simplu x Opera Națională din București, ediția II. O conferință a transformării totale

O nouă întâlnire a comunității Fain & Simplu va avea loc la Opera Națională din București.


Pe 25 mai, la Opera Națională București, Fain & Simplu te invită la o conferință a transformării totale, de la viața personală la cea profesională, de la sensul vieții la sensul iubirii, alături de patru invitați remarcabili.

Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, revine pe scenă, din anul sabatic, și ne spune care au fost cele mai puternice revelații pe care le-a avut în această perioadă și cum l-au transformat acestea.Alături de Dan Oros, unul dintre cei mai buni manageri din România, vom descoperi o nouă perspectivă asupra longevității și, implicit, arta de a trăi mai mult și mai bine. Magor Csibi, expert în leadership și cultură organizațională, ne va arăta cum putem munci sănătos, cu sens și mai multă blândețe, pentru a avea grijă de sănătatea noastră fizică, emoțională și mintală. Teodora Mețiu, unul dintre cei mai buni specialiști în citirea vocilor, ne va învăța cum putem ,,citi” oamenii și limbajele iubirii lor dincolo de cuvinte, gesturi și tonul vocii.

Ne vom bucura nespus să începem împreună drumul către transformare, cu mai multă compasiune, conexiune și iubire de sine ca oricând!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate