Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep ratează un premiu consistent prin neparticiparea la Turneul Campioanelor

Simona Halep ratează un premiu consistent prin neparticiparea la Turneul Campioanelor
Pe lângă un titlu prestigios, Simona Halep ratează și un premiu consistent odată cu retragerea de la Turneul Campioanelor. Organizatorii competiției pun la bătaie sume uriașe, în acest an. În total, e vroba de 7 milioane de dolari. Campioana va pleca acasă cu un milion șapte sute cinci zeci de mii de dolari + banii din grupe. Finalista ia 590.000 de dolari + ce câștigă în grupe iar semifinalistele încasează 40.000 pe lângă suma din grupe. Un singur meci jucat în grupe înseamnă 110.000 de dolari. Iar suma crește, în funcție de numărul de partide jucate în această fază. De asemenea, fiecare victorie în grupe este recompensată cu 153.000 de dolari.
        Simona Halep a anunțat azi că se retrage de la Turneul Campioanelor din cauza durerilor la spate. Competiția începe duminică.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate