Live

NOUTĂȚI

„Back to Black”, filmul despre viața cântăreței Amy Winehouse, a avut premiera la Londra

„Back to Black”, filmul despre viața cântăreței Amy Winehouse, a avut premiera la Londra

„Back to Black", filmul biografic dedicat cântăreţei Amy Winehouse, a avut premiera la Londra. 


Filmul urmărește ascensiunea spre faimă a artistei britanice, din perioada adolscenței când Amy cânta în barurile din Londra, până în momentul lansării albumului „Back To Black”, când Amy a ajuns pe culmile succesului. Numele lui Amy Winehouse încă are rezonanță, chiar și după 12 ani de la moartea sa. A fost una dintre cele mai iubite artiste de la începutul anilor 2000, în ciuda controverselor și criticilor care i s-au adus din pricina stilului său nesănătos de viață, subiect care se regăsește și în cântecele sale (vezi piesa „Rehab”).

Filmul „Back to Black” este regizat de Sam Taylor-Johnson (cunoscută pentru „Nowhere Boy”, „50 Shades of Grey” )și o are în rol principal pe Marisa Abela. Producția cinematografică a fost realizată cu ajutorul fundației The Amy Winehouse Estate, iar piesele originale ale cântăreței vor fi folosite în film, cu acordul Universal Music Group și Sony Music Publishing. „Back to Black” a avut premiera pe 8 aprilie la Londra, iar din 10 mai va intra în cinematografe.
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate