Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Feli a cântat LIVE la ZU noua ei piesă - „Ne Iubim”

PREMIERĂ: Feli a cântat LIVE la ZU noua ei piesă - „Ne Iubim”

După o pauză de un an, Feli a revenit în studioul ZU și a cântat în premieră noua ei piesă – „Ne Iubim”, Mai mult de atât, a venit și cu vești bune.


Acum câteva zile, Feli a lansat piesa „Ne Iubim”, scrisă împreună cu Smiley. O piesă ca un vals al unei iubiri care nu termină niciodată.

„E o piesă pe care am scris-o acum 2 ani și e potrivită pentru o vreme în care am uitat să mai fim optimiști. Eu cred în iubire. Chiar și atunci când am scris piese triste am crezut în iubire.”, le-a spus Feli matinalilor.

De asemenea, aceasta ne-a dat și o veste bună și ne-a spus că iubește din nou: „Am întâlnit un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea e așezată. Mă face să mă simt înțeleasă”.

Hai să iubim!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate