Live

ZU IS YOU

Grasu XXL, la Morning ZU: „E singura piesă pe care nu o pot cânta live”

 Grasu XXL, la Morning ZU: „E singura piesă pe care nu o pot cânta live”

Grasu XXL a lansat o piesă de suflet, dedicată fiicei lui, Maria. Fiecare părinte are o Mărie a lui, așa că s-a lăsat cu multe lacrimi azi la Morning ZU, după interevenția lui Grasu XXL. 

 
„Tu, Mărie” nu e doar o piesă, e o scrisoare de iubire și un ghid de viață pentru „primăvara” lui Grasu XXL, pentru Maria lui.  
 
„Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai... se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!”, le-a spus Grasu XXL lui Buzdu și Morar. 
 
Artistul a mărturisit că e singura piesă pe care nu o poate cânta live. Iar atunci când Mihai Morar a dat play piesei la radio, Grasu XXL s-a ridicat de pe scaun, pentru a-și lăsa lacrimile să cadă și a mers în locul lui cald, lângă Maria lui, care a fost, de asemenea, prezentă în studioul Radio ZU. 

„E singura piesă pe care nu o pot cânta live. Sunt unele piese pe care le scrii tu. Și unele care se scriu singure.”, a continuat Grasu XXL.

Ce putem să mai spunem, Mărie? Ne-ai făcut pe toți să plângem, azi, la Morning ZU. Mulțumim, Grasu XXL, pentru muzică!

Urmărește momentul aici ► Grasu XXL Live la Morning ZU 


Fiecare părinte are o Mărie a lui și se regăsește în aceste versuri:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate