Live

ZU IS YOU

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Ce nebunie ai face dacă ai mai avea 24 de ore de trăit?

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Ce nebunie ai face dacă ai mai avea 24 de ore de trăit?

 

Vlad Drăgulin vine cu o nouă întrebare pentru ascultătorii de la Zona de Confort: Ce nebunie ai face dacă ai mai avea 24 de ore de trăit?


 
 
Probabil ai făcut și tu cândva acest exercițiu de imaginație. Când știi că mai ai o zi de trăit, nu mai ai ce risca. Având un timp atât de limitat, am putea face lucruri pe care nu le-am facut până acum din frică și am trăi viața la intensitate maximă. 
 
Așadar și prin urmare, măi publicule, cum ai trăi ultimele 24 de ore din viața ta? Ai face un lucru ieșit din comun? Cu cine ți-ai petrece viața dacă ai știi că mâine ar fi ultima ta zi? Cum ai petrece timpul rămas când știi că nu mai există ideea de „data viitoare”? Cum ar arăta programul tău în utimele tale 24 de ore? Pune-ți în mișcare mușchiul imaginației și lasă-ne răspunsul tău în zona de comentarii.

Dacă ai pierdut emisiunea de miercuri, o poți urmări în clipul de mai jos. Nu uita că și tu ai un loc rezervat în Zona de Confort, în fiecare miercuri de la 23.00 la 01.00.

 


Ca de fiecare dată, Vlad Drăgulin oferă prietenior din ON AIR câteva piese potrivite cu tema emisiunii:

Apollo 440 - Stop The Rock



AC/DC - Highway to Hell



Jet - Are You Gonna Be My Girl



LiSA - homura / THE FIRST TAKE



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate