Live

NOUTĂȚI

Audiență record la concertul Madonnei din Rio de Janeiro. Peste 1.6 milioane de spectatori au fost prezenți pe plaja Copacabana pentru a o asculta live pe regina muzicii pop

Audiență record la concertul Madonnei din Rio de Janeiro. Peste 1.6 milioane de spectatori au fost prezenți pe plaja Copacabana pentru a o asculta live pe regina muzicii pop

Madonna a încheiat „The Celebration Tour” cu un concert de zile mari pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro. Spectacolul a stabilit o audiență record: peste 1.6 milioane de oameni au fost prezenți în acest „loc magic” pentru a o asculta live pe regina muzicii pop.



Această cifră a depășit recoordul stabilit în 2006 de  trupa Rolling Stones, care a cântat în fața a 1.2 milioane de oameni, pe aceeași plajă faimoasă. Doar concertul lui Rod Stewart de Anul Nou (1996) a a atras 4 milioane de fani.

Turneul a marcat 40 de ani de carieră în muzica pop pentru Madonna și a fost unul retrospectiv. The Celebration Tour a început anul trecut, în octombrie, la Londra și s-a încheiat cu un concert gratuit în Rio, unde plaja Copacabana s-a transformat într-o mare de oameni care au cântat și au dansat pe muzica artistei. Printre piesele interpretate de Madonna se numără „Open Your Heart”(1986),  „La Isla Bonita”(1986), „Like A Virgin” (1984), „Nothing Really Matters” (1998),  „Music” (2000), „Hung Up”(2005), dar și alte hituri mari care au făcut-o cunoscută în lumea întreagă.

„Iată-ne aici, în cel mai frumos loc din lume. Acest loc este magic”, le-a spus Madonna fanilor ei. Pe scenă, au urcat și artiștii brazilieni Anitta şi Pabllo Vittar.

După 4 decenii în industria pop, cu 12 albume lansate și 300 de milioane de copii vândute, 7 premii Grammy și două Globuri de Aur, Madonna a demonstrat lumii întregi, chiar la 65 de ani, că este în continuare Regina Muzicii Pop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate